Pipera
Pipera

Bio Medica Pipera

piperaCentrul Medical BIO MEDICA NORD: Laborator de analize medicale in care se pot efectua peste 250 de teste de laborator: hematologie, biochimie, endocrinologie, imunologie, markeri tumorali, toxicologie, bacteriologie etc., in Romania, Franta si Germania.

Laboratorul functioneaza dupa principii moderne beneficiind de un sistem integrat de procesare a probelor, avand la baza un program medical dedicat, ceea ce permite eliberarea rezultatelor la cateva ore de la recoltare. In regim de urgenta timpul de raspuns se poate reduce la 30 de minute. Aparatura de ultima generatie si personalul instruit certifica calitatea serviciilor. Experienta conteaza!

Specialitati medicale: medicina de urgenta, medicina generala, medicina interna, cardiologie, dermato-venerologie, pediatrie, obstetrica-ginecologie, ORL, oftalmologie, urologie, reumatologie, neurologie, psihologie, psihiatrie, chirurgie generala, chirurgie plastica si reparatorie, recuperare medicala, reflexoterapie.

Investigatii paraclinice: ecografie abdominala, tiroidiana, mamara, testiculara, ecografie cardiaca, ECG, spirometrie, oscilometrie etc.

 

Solicită consultatie

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Mamografie

Medicina de familie

flyer medicina de familie biomedica-01

 

 

flyer medicina de familie biomedica-02