MedNet
MedNet


Scurt istoric

 

Un vechi proverb chinezesc spune ca cel mai potrivit moment pentru a sadi un copac a fost in urma cu douazeci de ani. Al doilea moment prielnic este ziua de azi. Este drept ca a fost un proiect ambitios, dar posibil prin sistemul complex de medicina integrata pe care BIO MEDICA l-a propus cu cativa ani in urma.

 

RETEAUA MEDNET

scurt-istoric2

Reteaua Nationala Medicala MEDNET a carei fondator suntem, este un sistem
medical national care are in componenta sa 23 de clinici si a fost constituita din necesitatea de a oferi conditii excelente de investigatii, tratament si management pacientilor nostri aflati in orice zona a tarii. Fiind in prezent dispecerat national al RETELEI MEDNET si de asemenea membru activ al FEDERATIEI FORTMED (ce cuprinde un numar de 92 de clinici), BIO MEDICA are beneficiul de a fi in contact permanent cu clinici de pe intreg teritoriul tarii, putand astfel oferi servicii medicale la standarde inalte de profesionalism, atat in Bucuresti, cat si in orice zona a tarii. Este rezultatul unui proiect de medicina privata integrata, verificat si continuu perfectionat.

 

Cum a aparut ideea MEDNET?

 

ideeaIncercand sa mentinem in tara pacientii care stiau si cereau sa se aplice cateva din conditiile economiei de piata: competitivitatea, relatiile umane, credibilitatea, entuziasmul, reputatia, calitatea serviciilor prestate, satisfactia.


Pornind de la principiul maximei calitati a serviciilor medicale prestate am cautat in reteaua medicala privata din Romania colegi de breasla care sa doreasca sa lucreze in echipa si in conditiile eficientei si disponibilitatii depline pentru binele pacientului.


In acest scop ne-am reunit la Sibiu in data de 03.02.2001 cand s-au trasat principalele repere ale organizarii si coordonarii retelei, modalitati de cooperare eficienta intre membrii MEDNET.


La Crowne Plaza Bucuresti in 17.02.2001 a avut loc constituirea de fapt a MEDNET.


Reteaua MEDNET este reprezentat juridic prin Asociatia Patronala MEDNET, asociatie liber consimtita, constituita in conditiile legii.

 

Organigrama

 

  • Asociatia cuprinde in momentul de fata 24 de clinici medicale private in marile orase din tara:

 

mednet

Mamografie

Oftalmologie

Medicina de familie

flyer medicina de familie biomedica-01

 

 

flyer medicina de familie biomedica-02