Dusmanii nostri din interior
About us

Dusmanii nostri din interior

HELICOBACTER PYLORI

  • Dr. DAN CRISTIAN - "Cu toate ca sunt medic chirurg, in infectiile cu Helicobacter Pylori sustin mai degraba varianta tratamentelor naturale"

Helicobacter Pylori este o bacterie de care nu avem cum sa ne ferim, pentru ca este poza28prezenta peste tot in mediul inconjurator.
Infectarea se face pe cale orala, mijloacele de igiena stricta fiind cele mai bune pentru prevenirea acestei infectii, principala cauza a infectarii fiind igiena deficitara - atat a populatiei, cat mai ales a alimentelor infestate, care sunt consumate fara a fi bine spalate sau fierte, inainte de a fi consumate.
De asemenea, aceasta infectie este responsabila si de aparitia leziunilor limfoide la nivelul stomacului - o forma de cancer limfatic numit limfomul de tip MALT.
In mod normal, tratamentul medicamentos dureaza 10-14 zile, dar rezultatele terapeutice nu sunt intotdeauna cele urmarite. Cura naturala cu ceaiuri si tincturi se urmeaza circa doua luni, pana la primele rezultate vizibile. Iar modul de viata sanatos, igienic, trebuie urmat cat de mult timp se poate, pentru ca are efecte benefice asupra intregului organism.

D-l dr. DAN CRISTIAN poate fi contactat la Centrul medical BIO-MEDICA din Bucuresti, Calea Floreasca nr. 111-113, sector 1, tel.031/9101: 021/311.77.93 – 97.